Γεννημένος στις 10/2/1990 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού Θεσσαλονίκης από το 1996-2014. Απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το  ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακό (Master of Arts in Business Management), εγκεκριμένο από το Πανεπιστήμιο του Winchester, England, στο κολέγιο ICBS στη Θεσσαλονίκη. Είμαι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ και εργάζομαι ως προπονητής ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακές ηλικίες από το 2012 μέχρι και σήμερα.Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης σε διάφορα ηλικιακά group (babini-U14).

Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με την προπονητική ποδοσφαίρου και την οργάνωση και διοίκηση όσων αφορά τον αθλητισμό.

Πιστοποιημένος αναλυτής προπόνησης και αγώνων μέσω του προγράμματος <<Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βίντεο ανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης(performance analysis) των ποδοσφαιριστών.>>